Uređaj za napajanje teladi Milk Taxi

Učinkovito rješenje za poluautomatizirano napajanje teladi vodećeg proizvođača u segmentu opreme za napajanje - Holm & Laue GmbH. Uređaj Milk Taxi je prepoznat kao efikasno rješenje za napajanje teladi u 45 zemalja širom svijeta.

Opširnije

Tuneli za skladištenje i poljoprivredu

Modularne konstrukcije za skladištenje ili zaklon koje zadovoljavaju sve zathjeve poljoprivredne, ali i svih ostalih industrija.

Opširnije

Kućica za smještaj teladi MasterPlus s EasyFence ogradom

Individualni iglu za smještaj teladi, s vertoflex ogradom na kotačima, laminiran fiberglasom, visoke stabilnosti i otpornosti na UV zrake, uključeni držači za kante za hranjenje i držači za kante s dudom.

Opširnije

Skupni iglu za smještaj teladi

Rješenje za grupni smještaj teladi koje omogućava stvaranje povoljne mikroklime bez propuha i optimalnu zaštitu teladi od respiratornih problema.

Opširnije

Automatska hranilica za prasad - TR5 stroj za hranjenje praščića

Hranilica za automatizirano hranjenje prasadi, proizvođača Rotecna, kapaciteta 120 lit, namijenjena za 25 životinja, precizno doziranje hrane u 12 stupnjeva.

Opširnije

Višenamjenske montažne hale

Montažne hale i objekti široke namjene pogodni za suhe marine, sportske dvorane, jahaone, skladišta i logističke hale, aerodromske hale i hangare, proizvodne i servisne pogone te ostale namjene gdje je isplativost, mobilnost i fleksibilnost značajan čimbenik.

Opširnije

Sustavi za zaštitu od propuha i sunca

Modularni sustavi za zaštitu od propuha ('zavjese'), učinkovito rješenje za zatvaranje objekata na način koji pruža optimalnu fleksibilnost.

Opširnije

Intra Power Foam - snažno alkalno sredstvo u pjeni za čišćenje staja

Intra Power Foam je sredstvo za čišćenje u obliku pjene visoke alkalnosti, idealno za zahtjevnije postupke čišćenja, ali i za povremeno čišćenje staja. Ima veliku snagu prianjanja, što osigurava dugotrajan kontakt sredstva za čišćenje s površinama koje su prekrivene prljavštinom. Zahvaljujući tomu, aktivni sastojci iz pjene Intra Power Foam mogu efikasno djelovati na nečistoće. Na taj se način bez problema razgrađuje i uklanja čak i najtvrdokornija masnoća. Zbog toga se patogeni mikroorganizmi koji se skrivaju u prljavštini ne mogu dalje razvijati. Čišćenje uz Intra Power Foam je odlična priprema za naknadnu dezinfekciju.

Opširnije

Intra Multi-Des GA - dezinficijens koji uvijek pobjeđuje

Nov pristup dezinfekciji po vrlo pristupačnoj cijeni. Intra Multi-DES GA je rješenje za siguran uspjeh. Proizvodne kompanije koje se bave stočarstvom, ribogojstvom, preradom hrane, transportom životinja i skladištenjem stočne hrane sve su izabrale snažni Intra Multi-Des GA za efikasnu dezinfekciju.

Opširnije

Fumagri OPP - učinkovito sredstvo za dezinfekciju

Fumagri OPP je sredstvo za dezinfekciju uzgojnih prostora i opreme, kao i dezinfekciju prostora za preradu, pripremu, skladištenje i transport hrane za životinje. Jedina stvarna alternativa formaldehidu zahvaljujući visokoj učinkovitosti i potpunoj odsutnosti toksičnosti.

Opširnije