Sprayfo BLUE - mliječna zamjenica za telad

Potpuna mliječna zamjenica  za mliječnu  i tovnu telad s visokim udjelom mliječnih proteina za  značajni porast težine u ranoj dobi. 

Opširnije

Uređaj za napajanje teladi Milk Taxi

Učinkovito rješenje za poluautomatizirano napajanje teladi.

Opširnije

Laguna - spremnik za gnojovku

Laguna za odlaganje tekuće faze gnoja (gnojovke, gnojnice) u kvalitetnoj njemačkoj izradi tvrtke Agrotel GmbH.

Opširnije

Intra Hoof-fit gel za njegu papaka

Gel za papke bez antibiotika, bez karence i iritacije kože. Dokazani rezultati već unutar 5 dana.

Opširnije

Intra Repiderma - sprej za oporavak kože životinja bez antibiotika

Sprej na bazi keliranih minerala za oporavak i zaštitu kože. Bioaktivan na površini i u unutrašnjosti kože. Patentirana formula mikroniziranih minerala: osigurano upijanje aktivne tvari. Ne sadrži antibiotike.

Opširnije

Toxfin - Inaktivator mikotoksina

Spriječava trovanje mikotoksinima, poboljšava sigurnost stočne hrane i podržava zahtjeve HACCP-a

Opširnije

Kembind Maxi Dry - vezivo za peletiranje

Visokoučinkovito vezivo za peletiranje za sve vrste stočne hrane. Svi sastojci veziva odobreni su od strane europske (EU) regulative i FDA.

Opširnije

Bronchimax - prirodni biljni dodatak za životinje

Prirodni biljni kompleks koji štiti respiratorni sustav i podiže opću otpornost organizma životinje. Povećava profitabilnost proizvodnje kod svinja, prasadi, muznih krava, tovne junadi, brojlera i nesilica.

Opširnije

Megalac - koncentrirani izvor zaštićene energije za preživače

Dovedite svoje krave koje su se nedavno otelile brzo do pozitivne ravnoteže energije. Visoko učinkovite dugolančane masne kiseline koje svladavaju energetske barijere koje su problematične kod mliječnih krava u inicijalnoj fazi laktacije.

Opširnije

Kofasil S

Biološki inokulant za silažu. Savršena higijena silaže za hranidbu životinja i proizvodnju bioplina, silažna masa se stabilizira već nakon 3-4 dana (ovisno o okolnoj temperaturi). Sprječava rast plijesni i stvaranje mikotoksina, te gubitke silaže i energije. Koristi se za silažu cijele kukuruzne biljke, zrna kukuruza, cijele biljke žitarica i silažu trave.

Opširnije

Kofasil LAC

Bakterijski inokulant za sjenažu. Homofermentativni bakterijski pripravak za poboljšanje kvalitete fermentacije silaže trava, mahunarki i cijele biljke žitarica.

Opširnije

Kofasil LIFE

Biološki dodatak za siliranje kojeg uzgajate sami. Homofermentativni bakterijski pripravak - inokulant za siliranje za poboljšanje kvalitete fermentiranja silaže trava, mahunarki i cijele biljke žitarica.

Opširnije

Intra Hoof-Fit - program za njegu papaka krava i ovaca

Nagrađivana linija proizvoda za njegu papaka s dokazanim rezultatima nizozemskog proizvođača Intracare. Prvi proizvod bez antibiotika na svijetu koji učinkovito rješava problem digitalnog dermatitisa (Mortellaro).

Opširnije

Fumagri OPP - učinkovito sredstvo za dezinfekciju

Fumagri OPP je sredstvo za dezinfekciju uzgojnih prostora i opreme, kao i dezinfekciju prostora za preradu, pripremu, skladištenje i transport hrane za životinje. Jedina stvarna alternativa formaldehidu zahvaljujući visokoj učinkovitosti i potpunoj odsutnosti toksičnosti.

Opširnije

Intra Hydrocare - za dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika

Snažano sredstvo za čišćenje i dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika. Prikladan za korištenje u svim uvjetima uzgoja životinja, u punom ili praznom objektu. Siguran za ljude, životinje i opremu. Prikladan za sve vrste sustava za napajanje.

Opširnije

Kofasil LIQUID

Provjereni dodatak za siliranje koji brine o kvaliteti fermentacije silaže trava, mahunarki i cijele biljke žitarica.

Opširnije

MEGAFAT 88 - zaštićene masti za povećanje proizvodnje mliječne masti

MEGAFAT 88 namijenjen je za preživače u laktaciji i povećanje udjela mliječne masti. Sadrži visoki koncentraciju C-16 (palmitinskih) masnih kiselina koje dokazano povećavaju proizvodnju mliječnih masti. MEGAFAT 88 je dizajniran kako bi zadovoljio individualne zahtjeve prema proizvodnim ciljevima.

Opširnije

Intra Power Foam - snažno alkalno sredstvo u pjeni za čišćenje staja

Intra Power Foam je sredstvo za čišćenje u obliku pjene visoke alkalnosti, idealno za zahtjevnije postupke čišćenja, ali i za povremeno čišćenje staja. 

Opširnije

Intra Multi-Des GA - dezinficijens koji uvijek pobjeđuje

Nov pristup dezinfekciji po vrlo pristupačnoj cijeni. Intra Multi-DES GA je rješenje za siguran uspjeh. Proizvodne kompanije koje se bave stočarstvom, ribogojstvom, preradom hrane, transportom životinja i skladištenjem stočne hrane sve su izabrale snažni Intra Multi-Des GA za efikasnu dezinfekciju.

Opširnije

Sprayfo EXCELLENT -potpuna mliječna zamjenica za mliječnu i tovnu telad

Superiorna mliječna zamjenica za telad sa 100% mliječnog proteina i imunoglobulinima protiv Rota i Corona virusa, Salmonelle i E. Colli.

Opširnije