Najbolji početak za jednodnevne piliće. Samo rana mogućnost unosa dovoljne količine hrane i vode omogućuje pilićima uspješno iskorištenje punog potencijala rasta u tjednima koji slijede.

Intracare

Intra Chickpaper - papir za piliće

Prvi dani u životu pilića su odlučujući. Samo rana mogućnost konzumacije dovoljne količine hrane i vode omogućuje mladom piletu uspješno iskorištenje punog potencijala rasta u tjednima koji slijede. Kvalitetan papir je za piliće u ovom procesu nezaobilazan. Intra Chickpaper, papir za piliće koji je dokazao svoju učinkovitost u više od 60 zemalja.

Intra Chickpaper se vrlo jednostavno upotrebljava. Papir za piliće se razmota ispod pojilice i posipa malom količinom hrane. Šuškanje pilića koji se kreću papirom privlači pažnju ostalih iz jata, te na taj način i oni nalaze put do hrane i vode. Papir brzo upija izmet i odlično čuva higijenu sredine u kojoj pilići borave. Na taj način onemogućavamo pilićima kljucanje izmeta.

Intra Chickpaper papir za piliće pakiran je u kutije u kojima se nalaze 2 role papira. Duljina papira je 220 metara/roli, širina papira je 68 cm. Papir se počinje raspadati nakon 2-3 dana.

 Prednosti Intra Chickpaper papira za piliće

- potiče konzumaciju hrane i vode
- smanjuje smrtnost pilića u prvim tjednima
- veća prosječna težina pilića nakon 10 dana
- čvrstoća, mala težina, jednostavnost rukovanja
- 100% biorazgradiv (počinje raspadati nakon 2-3 dana)
- izvrsna moć upijanja
- hrapava površina spriječava probleme s nogama
- higijensko pakiranje (zapakirane u vanjski omot od plastičnog filma)
- papir je pogodan za skoro sve držače (širina 68cm)