focus-img9
focus-img6
focus-img1
focus-img10
focus-img3
focus-img7
focus-img4
focus-img2
focus-img5
focus-img8
Sprayfo BLUE - mliječna zamjenica za telad

Sprayfo BLUE - mliječna zamjenica za telad

Potpuna mliječna zamjenica nizozemskog proizvođača SLOTEN za mliječnu i tovnu telad s visokim udjelom mliječnih proteina koja omogućava značajni porast težine u ranoj dobi.

Opširnije
Uređaj za napajanje teladi Milk Taxi

Uređaj za napajanje teladi Milk Taxi

Učinkovito rješenje za poluautomatizirano napajanje teladi vodećeg proizvođača u segmentu opreme za napajanje - Holm & Laue GmbH. Uređaj Milk Taxi je prepoznat kao efikasno rješenje za napajanje teladi u 45 zemalja širom svijeta.

Opširnije
Višenamjenske montažne hale

Višenamjenske montažne hale

Montažne hale i objekti široke namjene pogodni za suhe marine, sportske dvorane, jahaone, skladišta i logističke hale, aerodromske hale i hangare, proizvodne i servisne pogone te ostale namjene gdje je isplativost, mobilnost i fleksibilnost značajan čimbenik.

Opširnije
Skupni iglu za smještaj teladi

Skupni iglu za smještaj teladi

Rješenje za grupni smještaj teladi koje omogućava stvaranje povoljne mikroklime bez propuha i optimalnu zaštitu teladi od respiratornih problema.

Opširnije
Toxfin - Inaktivator mikotoksina

Toxfin - Inaktivator mikotoksina

Spriječava trovanje mikotoksinima, poboljšava sigurnost stočne hrane i podržava zahtjeve HACCP-a

Opširnije
Jahaće sedlo - englesko

Jahaće sedlo - englesko

Klasično englesko sedlo po pristupačnoj cijeni. Najprodavaniji artikal iz ponude konjičke opreme.

Opširnije
Intra Hydrocare - za dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika

Intra Hydrocare - za dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika

Snažano sredstvo za čišćenje i dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika. Prikladan za korištenje u svim uvjetima uzgoja životinja, u punom ili praznom objektu. Siguran za ljude, životinje i opremu. Prikladan za sve vrste sustava za napajanje.

Opširnije
PREV NEXT

Rezne ploče - diskovi za rezanje papaka

Proizvod možete kupiti u web trgovini www.poljoprivredna-oprema.hr

 

Veliki izbor ploča za rezanje papaka njemačke kvalitete (diskova za obradu papaka) namijenjenih za profesionalnu njegu papaka. U intenzivnoj proizvodnji zdravlje papaka krava ima značajan utjecaj na mliječnost krava, te je stoga pravilna njega papaka mala investicija koja sprječava potencijalne probleme i gubitke u proizvodnji.

Ploče za rezanje papaka 6 Cut / 3 Cut

Inovativni alat za profesionalnu njegu papaka sa sustavom višestrukih sječiva (nožića). Geometrijski optimalno smještena rezna tijela jamče najbolji učinak rezanja (skidanja) papka za do 700 životinja po kompletu sječiva (pri čemu se sa 6 Cut pločom postiže oko 40% veći životni vijek).

Osnovni kolut ploče izrađen je od aluminija, jednostavno rukovanje, potpuno redizajniran oblik koluta (manje težine za postizanje većeg stupnja glatkoće). Rupe u nosivom tijelu omogućuju pogled na površinu obrade.

 

Pozicioniranje elemenata za rezanje (nožića):
- rog papka odrezat će se brže i pažljivije (i između papaka)
- čisti rezovi
- rog ne treba dodatno obrađivati
- ušteda vremena

Elementi za rezanje (nožići):
- za obostrano korištenje (noževi se mogu okrenuti)
- pojedinačno nadomjestivi nožići
- vrlo prilagođeni korisniku (npr. učvršćivanje vijaka koji se lako mogu otpustiti)

Visina reza i promjer diska:
- promjer diska za rezanje 120 mm
- visina reza 3 Cut: 1,2 mm
- visina reza 6 Cut: 1,2 mm (1,8 mm s podlogom)

 

Disk za rezanje papaka PERMANENT 6

Isplativ i profesionalan uređaj za njegu papaka. Zbog nove geometrije i rasporeda kompleta nožića s Permanent 6 može se izvrsno obraditi kako taban tako i međuprostor papka. Prednost korištenja Permanent 6 diska za rezanje papaka jest to da uz ovaj disk ne trebate drugi alat za njegu kopita.

Prednosti novog Permanent 6 (model 2012) diska za papke:
- puna osnovna ploča: povećana mirnoća rada i smanjena sklonost vibracijama
- nakošena gornja ploha: savršeno rukovanje i visoka ergonomska učinkovitost
- noževi od tvrdog metala: karbidni čelik vrhunske kvalitete obrađuje do 1500 parova papaka
- geometrija rezanja: optimizirano postavljeni noževi rade najčišće rezove
- bolje performanse rezanja: uklanja 40% brže nego s konvencionalnim abrazivnim diskovima
- visina reza: 1,8 mm, promjer diska Ø 125 mm

Ploča za rezanje papaka CoolCut

Optimalno svojstvo skidanja papka zbog novog rasporeda nožića. Rožnati materijal nježno se ljušti, a skinuti materijal istodobno se izravno na stražnjoj strani odvodi iz rezne zone. Novi stezni sustav omogućuje znatnu prednost rukovanja i istodobno nudi optimalnu pristupačnost pri obradi (posebice za međuprostor papka). Proces rezanja odvija se bez značajnog porasta temperature. Više aktivne površine zbog novog steznog sustava. Smanjenje vibracija znatno poboljšava proces rezanja, štiti korisnika i produžuje radni vijek uređaja. Visina reza 1,5 mm, promjer rezne ploče Ø 115 mm.

VAŽNO: Za sigurno upravljanje i korištenje rezne ploče CoolCut, potrebno je uvijek koristiti aluminijski nastavak (štitnik) i prsten za fiksiranje (nastavak i prsten nisu uključeni uz disk i potrebno ih je naručiti posebno).

Ploča za rezanje papaka ProfiCut

Osnovno tijelo ploče sastoji se od aluminijskog materijala s otvorima za prolaz, čime se dobivaju vrlo dobra svojstva rukovanja i niske vibracije uz optimalan pogled na površinu obrade. Visoko učinkovita ploča za njegu papaka sa svestranim svojstvima, izuzetno ergonomski kompaktan oblik gradnje uz optimalni odnos dimenzija.

Četverostruki kompleti nožića s jednostavnom zamjenom putem brzozamjenskog sustava s pričvršćenjem vijcima (mikrooklopljeni). Najbolja svojstva skidanja kod primjene u kutnim brusilicama s potrošnjom snage od 1400 - 1600 wata.

Radijalno stršanje sječiva od tvrdog metala omogućuje obučenom korisniku obradu oštećenih mjesta u stjenci papka pa se stoga može izvoditi žljebasti ornament. Konusno oblikovanje stražnje strane osnovnog tijela koje omogućuje dobro uranjanje u međuprostor papka. Zbog nove razvijene tehnike tvrdog metala još jednom se znatno poboljšavaju snaga rezanja i životni vijek.
- Visina reza: 3,0 mm

Ploča za rezanje papaka - samo za profesionalne obrađivače papaka

Vrhunske kvalitete, noževi od tvrdog metala, Ø 90 mm, dostupna u dvije varijante, sa 8 ili sa 11 noževa. Namijenjena isključivo za upotrebu od strane profesionalnih obrađivača papaka.

KERBL

Zastupstva
Sloten
BASF Animal Nutrition
Kemin
Intracare
Volac
Kerbl
Addcon
Trouw Nutrition
Holm & Laue
Agrotel
AKO Agrartechnik
LCB Food Safety
Herbavita