focus-img9
focus-img8
focus-img6
focus-img10
focus-img4
focus-img1
focus-img2
focus-img7
focus-img3
focus-img5
Sprayfo BLUE - mliječna zamjenica za telad

Sprayfo BLUE - mliječna zamjenica za telad

Potpuna mliječna zamjenica nizozemskog proizvođača SLOTEN za mliječnu i tovnu telad s visokim udjelom mliječnih proteina koja omogućava značajni porast težine u ranoj dobi.

Opširnije
Uređaj za napajanje teladi Milk Taxi

Uređaj za napajanje teladi Milk Taxi

Učinkovito rješenje za poluautomatizirano napajanje teladi vodećeg proizvođača u segmentu opreme za napajanje - Holm & Laue GmbH. Uređaj Milk Taxi je prepoznat kao efikasno rješenje za napajanje teladi u 45 zemalja širom svijeta.

Opširnije
Višenamjenske montažne hale

Višenamjenske montažne hale

Montažne hale i objekti široke namjene pogodni za suhe marine, sportske dvorane, jahaone, skladišta i logističke hale, aerodromske hale i hangare, proizvodne i servisne pogone te ostale namjene gdje je isplativost, mobilnost i fleksibilnost značajan čimbenik.

Opširnije
Skupni iglu za smještaj teladi

Skupni iglu za smještaj teladi

Rješenje za grupni smještaj teladi koje omogućava stvaranje povoljne mikroklime bez propuha i optimalnu zaštitu teladi od respiratornih problema.

Opširnije
Toxfin - Inaktivator mikotoksina

Toxfin - Inaktivator mikotoksina

Spriječava trovanje mikotoksinima, poboljšava sigurnost stočne hrane i podržava zahtjeve HACCP-a

Opširnije
Jahaće sedlo - englesko

Jahaće sedlo - englesko

Klasično englesko sedlo po pristupačnoj cijeni. Najprodavaniji artikal iz ponude konjičke opreme.

Opširnije
Intra Hydrocare - za dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika

Intra Hydrocare - za dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika

Snažano sredstvo za čišćenje i dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika. Prikladan za korištenje u svim uvjetima uzgoja životinja, u punom ili praznom objektu. Siguran za ljude, životinje i opremu. Prikladan za sve vrste sustava za napajanje.

Opširnije
PREV NEXT

Intra Repiderma - sprej za oporavak kože životinja bez antibiotika

Proizvod možete kupiti u web trgovini www.poljoprivredna-oprema.hr

 

Sprej na bazi keliranih minerala za oporavak i zaštitu kože svih vrsta životinja. Bioaktivan na površini i u unutrašnjosti kože. Patentirana formula mikroniziranih minerala: osigurano upijanje aktivne tvari. Ne sadrži antibiotike.

Uzgajivači mliječnih krava, tovne junadi, ovaca i svinja, profesionalni liječnici za papke i veterinari od sada mogu učinkovito raditi bez antibiotika. Intracareova linija Hoof-fit proizvoda nedavno je dobila status službenog veterinarskog lijeka u Nizozemskoj. Na temelju iskustva sa Hoof-fit linijom proizvoda, Intracare uvodi novi proizvod: Repiderma sprej u obliku raspršivača, kao dodatak proizvodima s dokazanim rezultatima Intra Hoof-fit gelu, tekućini i kupki.

Službena ispitivanja provedena u Nizozemskom centru za zdravlje životinja u Deventeru dokazuju da je Hoof-fit gel 1,57 puta učinkovitiji od antibiotskog CTC spreja. Na globalnoj razini, organi vlasti sve više traže smanjenje upotrebe antibiotika u stočarskoj proizvodnji. Repiderma je lako primjenjivi oblik ne-antibiotskog Hoof-fit gela, koji se već više puta dokazao kao iznimno učinkovit lijek protiv agresivnih infekcija kao što je Digitalni Dermatitis.

Neposredan učinak na koži, ispod kože i unutar kože. Repiderma je proizvod za njegu kože životinja s trenutačnim učinkom. Aktivni sastojak su kelirani minerali koji se - za razliku od klasičnih minerala – lako apsorbiraju u kožu. Repiderma nije učinkovita samo na površini kože, nego također i ispod i unutar kože.

Ovaj proces je intenziviran, jer su kelirani minerali mikronizirani koristeći najnovije tehnike nanotehnologije. Minerali su uz pomoć specijalnih uređaja usitnjeni na čestice maksimalne veličine 3 μm. To je 25 000 puta manje od zrnca pijeska. Kao rezultat toga, čestice prodiru duboko u kožu u vrlo kratkom vremenu.

Prianjanje i zaštita
Repiderma sadrži ljepljive tvari koje osiguravaju dugi kontakt s kožom. Osim tih ljepljivih tvari, Repiderma sadrži i brojne aktivne tvari koje štite kožu od vanjskih utjecaja. Nakon primjene spreja, Repiderma stvara polupropusni zaštitni sloj na koži. Negativni vanjski utjecaji više ne mogu prodrijeti u kožu, dok naneseni sloj još uvijek propušta dotok kisika koji pomaže pri liječenju i obnavljanju kože.

Vrste životinja
Repiderma se može koristiti kod muznih krava, konja, ovaca i svinja. Proizvod se može koristiti u svakoj situaciji u kojoj treba spriječiti infekciju i gdje slabe točke u epidermi ili na koži mogu uzrokovati infekciju. 

Zastupstva
Sloten
BASF Animal Nutrition
Kemin
Intracare
Volac
Kerbl
Addcon
Trouw Nutrition
Holm & Laue
Agrotel
AKO Agrartechnik
LCB Food Safety
Herbavita