focus-img8
focus-img10
focus-img6
focus-img9
focus-img5
focus-img4
focus-img1
focus-img2
focus-img7
focus-img3
Sprayfo BLUE - mliječna zamjenica za telad

Sprayfo BLUE - mliječna zamjenica za telad

Potpuna mliječna zamjenica nizozemskog proizvođača SLOTEN za mliječnu i tovnu telad s visokim udjelom mliječnih proteina koja omogućava značajni porast težine u ranoj dobi.

Opširnije
Uređaj za napajanje teladi Milk Taxi

Uređaj za napajanje teladi Milk Taxi

Učinkovito rješenje za poluautomatizirano napajanje teladi vodećeg proizvođača u segmentu opreme za napajanje - Holm & Laue GmbH. Uređaj Milk Taxi je prepoznat kao efikasno rješenje za napajanje teladi u 45 zemalja širom svijeta.

Opširnije
Višenamjenske montažne hale

Višenamjenske montažne hale

Montažne hale i objekti široke namjene pogodni za suhe marine, sportske dvorane, jahaone, skladišta i logističke hale, aerodromske hale i hangare, proizvodne i servisne pogone te ostale namjene gdje je isplativost, mobilnost i fleksibilnost značajan čimbenik.

Opširnije
Skupni iglu za smještaj teladi

Skupni iglu za smještaj teladi

Rješenje za grupni smještaj teladi koje omogućava stvaranje povoljne mikroklime bez propuha i optimalnu zaštitu teladi od respiratornih problema.

Opširnije
Toxfin - Inaktivator mikotoksina

Toxfin - Inaktivator mikotoksina

Spriječava trovanje mikotoksinima, poboljšava sigurnost stočne hrane i podržava zahtjeve HACCP-a

Opširnije
Jahaće sedlo - englesko

Jahaće sedlo - englesko

Klasično englesko sedlo po pristupačnoj cijeni. Najprodavaniji artikal iz ponude konjičke opreme.

Opširnije
Intra Hydrocare - za dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika

Intra Hydrocare - za dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika

Snažano sredstvo za čišćenje i dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika. Prikladan za korištenje u svim uvjetima uzgoja životinja, u punom ili praznom objektu. Siguran za ljude, životinje i opremu. Prikladan za sve vrste sustava za napajanje.

Opširnije
PREV NEXT

Intra Mineral Bakar - tekući dodatak prehrani životinja

Proizvod možete kupiti u web trgovini www.poljoprivredna-oprema.hr

 

Najučinkovitiji lako upijajući izvor bakra za životinje na tržištu, koči rast štetnih crijevnih bakterija, stvara ravnotežu crijevne mikroflore i jača otpornost organizma. Izrazito učinkovit i u malim dozama, daje odmah vidljive rezultate nakon primjene. Otporan na kiseline (do pH 2,5), topiv u vodi i ne zagađuje vodovodnu mrežu.

Intra Minerali su specijalno razvijeni tekući izvori minerala u prehrani životinja, namijenjeni intenzivnom stočarskom uzgoju. Mogu se primjenjivati kroz vodu za piće ili kroz tekuću hranu, te na taj način zamjenjuju anorganske minerale u hrani. Putem procesa kelacije minerali dolaze u crijeva životinje u neoštećenom obliku i tamo se učinkovito absorbiraju. 

Intra Mineral Bakar (Cu)

Bakar se dodaje hrani za životinje od pamtivijeka zbog svojeg pozitivnog učinka na probavnu crijevnu floru životinja. Intra Mineral Bakar je organski kompleks soli bakra i sadrži 100gr bakra (Cu) po litri proizvoda. Dodavanjem Intra Mineral Bakra u praktičnoj primjeni ostavaruju se sljedeći rezultati:

- usporavanje rasta patogenih mikroorganizama
- djeluje optimalno na dobru probavu (zdravi stajski gnoj)
- životinja ostvaruje maksimalno iskorištenje hrane (poboljšana konverzija)
- stimuliran rast životinje

Doziranje Intra Mineral Bakar (Cu)
Ovisno o potrebi, koristiti u dozi od 25 do 100 ml Intra Mineral Bakra na 1000 lit vode za piće (2,5 - 10 ppm). U tekućoj hrani, dozirati 75% od doze koju biste inače primjenili u slučaju korištenja kroz vodu za piće (100 ml na 1000 lit vode za piće = 75 ml na 1000 kg tekuće hrane).

Zastupstva
Sloten
BASF Animal Nutrition
Kemin
Intracare
Volac
Kerbl
Addcon
Trouw Nutrition
Holm & Laue
Agrotel
AKO Agrartechnik
LCB Food Safety
Herbavita