focus-img4
focus-img1
focus-img3
focus-img6
focus-img8
focus-img7
focus-img9
focus-img5
focus-img10
focus-img2
Sprayfo BLUE - mliječna zamjenica za telad

Sprayfo BLUE - mliječna zamjenica za telad

Potpuna mliječna zamjenica nizozemskog proizvođača SLOTEN za mliječnu i tovnu telad s visokim udjelom mliječnih proteina koja omogućava značajni porast težine u ranoj dobi.

Opširnije
Uređaj za napajanje teladi Milk Taxi

Uređaj za napajanje teladi Milk Taxi

Učinkovito rješenje za poluautomatizirano napajanje teladi vodećeg proizvođača u segmentu opreme za napajanje - Holm & Laue GmbH. Uređaj Milk Taxi je prepoznat kao efikasno rješenje za napajanje teladi u 45 zemalja širom svijeta.

Opširnije
Višenamjenske montažne hale

Višenamjenske montažne hale

Montažne hale i objekti široke namjene pogodni za suhe marine, sportske dvorane, jahaone, skladišta i logističke hale, aerodromske hale i hangare, proizvodne i servisne pogone te ostale namjene gdje je isplativost, mobilnost i fleksibilnost značajan čimbenik.

Opširnije
Skupni iglu za smještaj teladi

Skupni iglu za smještaj teladi

Rješenje za grupni smještaj teladi koje omogućava stvaranje povoljne mikroklime bez propuha i optimalnu zaštitu teladi od respiratornih problema.

Opširnije
Toxfin - Inaktivator mikotoksina

Toxfin - Inaktivator mikotoksina

Spriječava trovanje mikotoksinima, poboljšava sigurnost stočne hrane i podržava zahtjeve HACCP-a

Opširnije
Jahaće sedlo - englesko

Jahaće sedlo - englesko

Klasično englesko sedlo po pristupačnoj cijeni. Najprodavaniji artikal iz ponude konjičke opreme.

Opširnije
Intra Hydrocare - za dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika

Intra Hydrocare - za dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika

Snažano sredstvo za čišćenje i dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika. Prikladan za korištenje u svim uvjetima uzgoja životinja, u punom ili praznom objektu. Siguran za ljude, životinje i opremu. Prikladan za sve vrste sustava za napajanje.

Opširnije
PREV NEXT

Novi Big Dutchman International zastupnik za Hrvatsku i Sloveniju

Big Dutchman International Hrvatska i Bosna i Hercegovina

 

Bio Pharm Vet d.o.o. zaključio je ugovor o zastupanju globalne tvrtke Big Dutchman International od 1. listopada 2015. godine na tržištu Hrvatske i Slovenije za segment peradarske proizvodnje. 

Big Dutchman International je lider u proizvodnji sistema za peradarsku i svinjogojsku proizvodnju, prisutan na tržištu od 1938. godine na 5 kontinenata u više od 100 zemalja i prepoznat po dugotrajnoj kvaliteti, brzoj usluzi i nenadmašnom stručnom znanju.

Bio Pharm Vet d.o.o. je ‘one-stop shop’ za stočarski uzgoj koji pruža cjelovita rješenja od projektiranja, izgradnje i opremanja farme, do alata i stručnih znanja za učinkovitu proizvodnju, s dokazanim rezultatima na području hranidbe, veterinarske skrbi, opreme i smještaja životinja.

Sinergistički učinak suradnje Big Dutchman International i Bio Pharm Vet d.o.o. kvalitetan je temelj za ostvarenje zacrtanog strateškog plana za tržište Hrvatske i Slovenije te prepoznatjivu poslovnu izvrsnost.

Zastupstva
Big Dutchman International
Sloten
BASF Animal Nutrition
Kemin
Olmix
Intracare
Volac
Kerbl
Addcon
Trouw Nutrition
Holm & Laue
Agrotel
AKO Agrartechnik
LCB Food Safety
Herbavita