focus-img7
focus-img2
focus-img6
focus-img3
focus-img4
focus-img9
focus-img1
focus-img10
focus-img5
focus-img8
Sprayfo BLUE - mliječna zamjenica za telad

Sprayfo BLUE - mliječna zamjenica za telad

Potpuna mliječna zamjenica nizozemskog proizvođača SLOTEN za mliječnu i tovnu telad s visokim udjelom mliječnih proteina koja omogućava značajni porast težine u ranoj dobi.

Opširnije
Uređaj za napajanje teladi Milk Taxi

Uređaj za napajanje teladi Milk Taxi

Učinkovito rješenje za poluautomatizirano napajanje teladi vodećeg proizvođača u segmentu opreme za napajanje - Holm & Laue GmbH. Uređaj Milk Taxi je prepoznat kao efikasno rješenje za napajanje teladi u 45 zemalja širom svijeta.

Opširnije
Višenamjenske montažne hale

Višenamjenske montažne hale

Montažne hale i objekti široke namjene pogodni za suhe marine, sportske dvorane, jahaone, skladišta i logističke hale, aerodromske hale i hangare, proizvodne i servisne pogone te ostale namjene gdje je isplativost, mobilnost i fleksibilnost značajan čimbenik.

Opširnije
Skupni iglu za smještaj teladi

Skupni iglu za smještaj teladi

Rješenje za grupni smještaj teladi koje omogućava stvaranje povoljne mikroklime bez propuha i optimalnu zaštitu teladi od respiratornih problema.

Opširnije
Toxfin - Inaktivator mikotoksina

Toxfin - Inaktivator mikotoksina

Spriječava trovanje mikotoksinima, poboljšava sigurnost stočne hrane i podržava zahtjeve HACCP-a

Opširnije
Jahaće sedlo - englesko

Jahaće sedlo - englesko

Klasično englesko sedlo po pristupačnoj cijeni. Najprodavaniji artikal iz ponude konjičke opreme.

Opširnije
Intra Hydrocare - za dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika

Intra Hydrocare - za dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika

Snažano sredstvo za čišćenje i dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika. Prikladan za korištenje u svim uvjetima uzgoja životinja, u punom ili praznom objektu. Siguran za ljude, životinje i opremu. Prikladan za sve vrste sustava za napajanje.

Opširnije
PREV NEXT

Inokulanti za siliranje trave već od 3,91 kn/toni

U tijeku priprema za sezonu siliranja trave, mudro je razmotriti i prednosti korištenja inokulanta za siliranje pomoću kojih možete osigurati potrebnu kvalitetu sjenaže i spriječiti njezino kvarenje. Ove sezone za vas smo pripremili posebnu ponudu:

KOFASIL LAC - 4,14 kn/toni sjenaže

Homofermentativni bakterijski pripravak, odmah spreman za uporabu. Koristi se za poboljšanje kvalitete fermentacije prilikom siliranja trava, mahunarki i cijele biljke žitarica.

Korištenje u siliranju usjeva bogatih proteinima (npr. trave, mahunarke) dovodi do snažne proizvodnje mliječne kiseline, te brzog i snažnog snižavanja pH vrijednosti. Poboljšava kvalitetu vrenja, osigurava minimalni gubitak suhe tvari tijekom siliranja, povećava konzumaciju hranjivih tvari i bolje proizvodne rezultate, i općenito doprinosi većoj isplativosti govedarske proizvodnje. [opširnije]

KOFASIL LIFE - 3,91 kn/toni sjenaže

Homofermentativni bakterijski pripravak za poboljšanje kvalitete fermentiranja sjenaže, mahunarki i cijele biljke žitarica. Biološki dodatak za siliranje kojeg uzgajate sami.

Izuzetno brzo zakiseljavanje visokoaktivnom i snažnom bakterijom mliječno-kiselog vrenja trajno sprječava
rast organizama osjetljivih na kiseline, poput clostridie, koji su štetni za fermentaciju, te omogućuje proizvodnju higijenske sjenaže s visokim sadržajem energije. Učinkovita i kod niske razine suhe tvari, koristi širok opseg izvora šećera. [opširnije]
 

Inokulanti za siliranje - silaža 

Zastupstva
Sloten
BASF Animal Nutrition
Kemin
Intracare
Volac
Kerbl
Addcon
Trouw Nutrition
Holm & Laue
Agrotel
AKO Agrartechnik
LCB Food Safety
Herbavita