focus-img3
focus-img4
focus-img7
focus-img6
focus-img5
focus-img8
focus-img1
focus-img10
focus-img9
focus-img2
Sprayfo BLUE - mliječna zamjenica za telad

Sprayfo BLUE - mliječna zamjenica za telad

Potpuna mliječna zamjenica nizozemskog proizvođača SLOTEN za mliječnu i tovnu telad s visokim udjelom mliječnih proteina koja omogućava značajni porast težine u ranoj dobi.

Opširnije
Uređaj za napajanje teladi Milk Taxi

Uređaj za napajanje teladi Milk Taxi

Učinkovito rješenje za poluautomatizirano napajanje teladi vodećeg proizvođača u segmentu opreme za napajanje - Holm & Laue GmbH. Uređaj Milk Taxi je prepoznat kao efikasno rješenje za napajanje teladi u 45 zemalja širom svijeta.

Opširnije
Višenamjenske montažne hale

Višenamjenske montažne hale

Montažne hale i objekti široke namjene pogodni za suhe marine, sportske dvorane, jahaone, skladišta i logističke hale, aerodromske hale i hangare, proizvodne i servisne pogone te ostale namjene gdje je isplativost, mobilnost i fleksibilnost značajan čimbenik.

Opširnije
Skupni iglu za smještaj teladi

Skupni iglu za smještaj teladi

Rješenje za grupni smještaj teladi koje omogućava stvaranje povoljne mikroklime bez propuha i optimalnu zaštitu teladi od respiratornih problema.

Opširnije
Toxfin - Inaktivator mikotoksina

Toxfin - Inaktivator mikotoksina

Spriječava trovanje mikotoksinima, poboljšava sigurnost stočne hrane i podržava zahtjeve HACCP-a

Opširnije
Jahaće sedlo - englesko

Jahaće sedlo - englesko

Klasično englesko sedlo po pristupačnoj cijeni. Najprodavaniji artikal iz ponude konjičke opreme.

Opširnije
Intra Hydrocare - za dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika

Intra Hydrocare - za dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika

Snažano sredstvo za čišćenje i dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika. Prikladan za korištenje u svim uvjetima uzgoja životinja, u punom ili praznom objektu. Siguran za ljude, životinje i opremu. Prikladan za sve vrste sustava za napajanje.

Opširnije
PREV NEXT

Farm-O-San Reviva obnova organizma netom oteljenih krava

Bio Pharm Vet godinama pomaže govedarima kako bi njihove životinje dobile najbolju njegu i najkvalitetnije dodatke hrani. Pa zato i ovaj put govedarimo nudimo da isprobaju Farm-O-San Revivu, kvalitetan prozivod koji pomaže kravama da nakon teljenja lakše ostanu na nogama.

Zašto koristiti Revivu ?

Nekoliko dana prije teljenja u organizmu krave događaju se hormonalne promjene, organizam se priprema na teljenje i početak laktacije. Nakon teljenja krava mora mobilizirati veliku količinu kalcija,a ako ovaj proces ne funkcionira krave dobivaju mliječnu groznicu. Također prije i poslije teljenja krava ne jede dovoljno i gubi velike količine tekućine i elektrolita. Taj gubitak je potrebno nadomjestiti u suprotnom krava postaje slaba i bezvoljna.
Upotrebom Revive neposredno nakon telenja, krava se brzo oporavlja od procesa telenja i kreće spremna u laktaciju. Dobra raspoloživa energija iz Revive omogućava kravi da postane aktivnija te brzo počinje s konzumacijom krmne smjese. Visoka količina dostupnog kalcija u Revivi potiče organizam krave na mobilnost.

Za svoj besplatan uzorak i dodatne informacije o prozivodu javite se na telefon (0)1 4666 718 ili e- mail info@bio-pharm-vet.hr.

 


 

Zastupstva
Sloten
BASF Animal Nutrition
Kemin
Intracare
Volac
Kerbl
Addcon
Trouw Nutrition
Holm & Laue
Agrotel
AKO Agrartechnik
LCB Food Safety
Herbavita