focus-img3
focus-img9
focus-img2
focus-img4
focus-img8
focus-img5
focus-img10
focus-img7
focus-img1
focus-img6
Sprayfo BLUE - mliječna zamjenica za telad

Sprayfo BLUE - mliječna zamjenica za telad

Potpuna mliječna zamjenica nizozemskog proizvođača SLOTEN za mliječnu i tovnu telad s visokim udjelom mliječnih proteina koja omogućava značajni porast težine u ranoj dobi.

Opširnije
Uređaj za napajanje teladi Milk Taxi

Uređaj za napajanje teladi Milk Taxi

Učinkovito rješenje za poluautomatizirano napajanje teladi vodećeg proizvođača u segmentu opreme za napajanje - Holm & Laue GmbH. Uređaj Milk Taxi je prepoznat kao efikasno rješenje za napajanje teladi u 45 zemalja širom svijeta.

Opširnije
Višenamjenske montažne hale

Višenamjenske montažne hale

Montažne hale i objekti široke namjene pogodni za suhe marine, sportske dvorane, jahaone, skladišta i logističke hale, aerodromske hale i hangare, proizvodne i servisne pogone te ostale namjene gdje je isplativost, mobilnost i fleksibilnost značajan čimbenik.

Opširnije
Skupni iglu za smještaj teladi

Skupni iglu za smještaj teladi

Rješenje za grupni smještaj teladi koje omogućava stvaranje povoljne mikroklime bez propuha i optimalnu zaštitu teladi od respiratornih problema.

Opširnije
Toxfin - Inaktivator mikotoksina

Toxfin - Inaktivator mikotoksina

Spriječava trovanje mikotoksinima, poboljšava sigurnost stočne hrane i podržava zahtjeve HACCP-a

Opširnije
Jahaće sedlo - englesko

Jahaće sedlo - englesko

Klasično englesko sedlo po pristupačnoj cijeni. Najprodavaniji artikal iz ponude konjičke opreme.

Opširnije
Intra Hydrocare - za dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika

Intra Hydrocare - za dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika

Snažano sredstvo za čišćenje i dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika. Prikladan za korištenje u svim uvjetima uzgoja životinja, u punom ili praznom objektu. Siguran za ljude, životinje i opremu. Prikladan za sve vrste sustava za napajanje.

Opširnije
PREV NEXT

Električni pastiri - Čuvari vašeg blaga - poziv na stručno predavanje

Bio Pharm Vet d.o.o. vas poziva na stručno predavanje na otoku Cresu na temu 'Električni pastiri - čuvari Vašeg blaga' koje će se održati 21. svibnja 2013. godine u 16:00 sati u prostorijama Uljare PZ Cres, Šetalište 20. travnja 62, Cres, Otok Cres u organizaciji Udruge za razvitak poljoprivrede i agro-turizma 'Ulika' i tvrtke Bio Pharm Vet d.o.o. Zagreb.

Predavanje o mogućnostima i primjeni električnih pastira u obrani od divljih svinja i zaštiti ovaca će održati austrijski stručnjak za električne ograde g. Peter Ochbauer, iz tvrtke Kerbl Austria Handels GmbH. Predavanje će biti prevedeno na hrvatski jezik i otvoreno za sva Vaša pitanja tijekom praktične radionice i savjetovanja koje će uslijediti nakon predavanja.

Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane posjetitelje. U slučaju interesa, molimo vas da najavite svoj dolazak na e-mail adresu info@bio-pharm-vet.hr, na telefon broj (01) 4666 718 ili na mobitel broj 099 216 9155.

Električni pastiri - modularni sistem, njemačka kvaliteta

Zastupstva
Sloten
BASF Animal Nutrition
Kemin
Intracare
Volac
Kerbl
Addcon
Trouw Nutrition
Holm & Laue
Agrotel
AKO Agrartechnik
LCB Food Safety
Herbavita