focus-img1
focus-img6
focus-img10
focus-img9
focus-img4
focus-img5
focus-img7
focus-img2
focus-img8
focus-img3
Sprayfo BLUE - mliječna zamjenica za telad

Sprayfo BLUE - mliječna zamjenica za telad

Potpuna mliječna zamjenica nizozemskog proizvođača SLOTEN za mliječnu i tovnu telad s visokim udjelom mliječnih proteina koja omogućava značajni porast težine u ranoj dobi.

Opširnije
Uređaj za napajanje teladi Milk Taxi

Uređaj za napajanje teladi Milk Taxi

Učinkovito rješenje za poluautomatizirano napajanje teladi vodećeg proizvođača u segmentu opreme za napajanje - Holm & Laue GmbH. Uređaj Milk Taxi je prepoznat kao efikasno rješenje za napajanje teladi u 45 zemalja širom svijeta.

Opširnije
Višenamjenske montažne hale

Višenamjenske montažne hale

Montažne hale i objekti široke namjene pogodni za suhe marine, sportske dvorane, jahaone, skladišta i logističke hale, aerodromske hale i hangare, proizvodne i servisne pogone te ostale namjene gdje je isplativost, mobilnost i fleksibilnost značajan čimbenik.

Opširnije
Skupni iglu za smještaj teladi

Skupni iglu za smještaj teladi

Rješenje za grupni smještaj teladi koje omogućava stvaranje povoljne mikroklime bez propuha i optimalnu zaštitu teladi od respiratornih problema.

Opširnije
Toxfin - Inaktivator mikotoksina

Toxfin - Inaktivator mikotoksina

Spriječava trovanje mikotoksinima, poboljšava sigurnost stočne hrane i podržava zahtjeve HACCP-a

Opširnije
Jahaće sedlo - englesko

Jahaće sedlo - englesko

Klasično englesko sedlo po pristupačnoj cijeni. Najprodavaniji artikal iz ponude konjičke opreme.

Opširnije
Intra Hydrocare - za dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika

Intra Hydrocare - za dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika

Snažano sredstvo za čišćenje i dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika. Prikladan za korištenje u svim uvjetima uzgoja životinja, u punom ili praznom objektu. Siguran za ljude, životinje i opremu. Prikladan za sve vrste sustava za napajanje.

Opširnije
PREV NEXT

Novosti

Web trgovina za poljoprivrednu opremu i hranidbu životinja

Web trgovina za poljoprivrednu opremu i hranidbu životinja Od danas možete kupovati poljoprivrednu opremu, veterinarsku opremu i proizvode za hranidbu vaših životinja iz udobnosti vašeg doma.

Opširnije

Sigurna sjenaža - Ekonomičan inokulant za siliranja trava

Sigurna sjenaža - Ekonomičan inokulant za siliranja trava Fermentacija u procesu siliranja trava ovisi o vrsti mikroorganizama koji dominiraju procesom. Eliminirajte rizik i osigurajte kvalitetu sjenaže već od 3,91 kn/toni.

Opširnije

Utjecaj kvalitete mliječne zamjenice na razvoj teladi

Utjecaj kvalitete mliječne zamjenice na razvoj teladi Slikoviti prikaz djelovanja mliječne zamjenice unutar probavnog sustava teladi iz kojeg je jasno vidljiv značaj koji kvaliteta i probavljivost mliječne zamjenice ima za razvoj i vitalnost teladi.

Opširnije

Savjeti za proizvodnju energetski bogate sjenaže

Savjeti za proizvodnju energetski bogate sjenaže Kratki pregled dobre prakse proizvodnje sjenaže temeljen na dugogodišnjem iskustvu stručnjaka tvrtke ADDCON. Poklanjanje pažnje kvalitetnom izvođenju pojedinih faza siliranja trave je osnovni preduvjet za dobivanje energetski bogate sjenaže. Upotreba inokulanata za sjenažu ne može ispraviti propuste poput lošeg zbijanja materijala i sl. U nastavku navodimo značajne aspekte na koje je potrebno obratiti posebnu pažnju.

Opširnije

Električni pastiri - Čuvari vašeg blaga - poziv na stručno predavanje

Električni pastiri - Čuvari vašeg blaga - poziv na stručno predavanje Stručno predavanje na otoku Cresu o mogućnostima i primjeni električnih pastira održati će se 21. svibnja 2013. godine

Opširnije

Kreće sezona siliranja - održana stručna predavanja

Kreće sezona siliranja - održana stručna predavanja Povodom početka sezone siliranja, Bio Pharm Vet d.o.o. organizirao je nekoliko stručnih predavanja na kojima je gostovao njemački stručnjak Dr. Horst Auerbach.

Opširnije

Inokulanti za siliranje trave već od 3,91 kn/toni

Inokulanti za siliranje trave već od 3,91 kn/toni Najekonomičniji inokulanti za sjenažu u dvije praktične varijante - Kofasil LAC i LIFE

Opširnije

Kontrola mikotoksina na farmi

Kontrola mikotoksina na farmi Hrana za preživače - silaža, sjenaža i koncentrati obiluju različitim mikotoksinima i često je krivo uvriježeno mišljenje da buražna mikroflora inaktivira te mikotoksine te da su preživači zbog toga otporni na mikotoksine.

Opširnije

Poziv na stručno predavanje na otoku Pagu - ovčarstvo i kozarstvo

Poziv na stručno predavanje na otoku Pagu - ovčarstvo i kozarstvo Bio Pharm Vet d.o.o. u suradnji s tvrtkom Sloten (Nizozemska) i Sirane Gligora d.o.o. poziva vas na stručno predavanje na otoku Pagu namijenjeno svim uzgajivačima koza i ovaca.

Opširnije

Pozivamo vas na Bio Pharm Vet Happy Hour na EuroTier 2012

Pozivamo vas na Bio Pharm Vet Happy Hour na EuroTier 2012 Bio Pharm Vet d.o.o. i Agrotel GmbH priređuju za vas Happy Hour uz prigodnu zakusku i uživanje u hrvatskim delicijama.

Opširnije

« 1

Zastupstva
Sloten
BASF Animal Nutrition
Kemin
Intracare
Volac
Kerbl
Addcon
Trouw Nutrition
Holm & Laue
Agrotel
AKO Agrartechnik
LCB Food Safety
Herbavita